Κατάλογος καλών πρακτικών-επιτυχημένων ιστοριών 2016-2018

Κατάλογος καλών πρακτικών-επιτυχημένων ιστοριών 2016-2018

Σε ένα πρόγραμμα τόσο ευρύ και πολυποίκιλο, όπως το Erasmus+/Τομέας Νεολαία, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να μπαίνει κανείς στη διαδικασία να εντοπίσει τα υποδειγματικά προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν στη χώρα μας μέσα τον τελευταίο χρόνο!

Καθίστε αναπαυτικά λοιπόν και απολαύστε μερικές από τις λεγόμενες “καλές πρακτικές” ή “επιτυχημένες ιστορίες” που έχουν υλοποιηθεί στη χώρα μας. Μικρά, εντυπωσιακά διαμάντια που σας κλείνουν έξυπνα το μάτι και περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Τα προγράμματα που θα ξεδιπλωθούν στις οθόνες σας εντυπωσιάζουν με την ευρηματικότητά τους και την ιδιαίτερη ευκολία τους να πετυχαίνουν το στόχο τους, μέσα από την ενεργό συμμετοχή των νέων και τη δημιουργικότητα, με χρήση μεθόδων μη τυπικής μάθησης.

Συνεργασίες που εμπνέουν, προγράμματα που προωθούν τη συνεργασία, που ενισχύουν την ιδιότητα του ενεργού πολίτη, νέοι με μοναδική ορμή, ιδέες που βάζουν τον πήχη ψηλά! Αυτό είναι το πρόγραμμα Erasmus+ / Νεολαία!

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το Erasmus+/Νεολαία, σας προσκαλεί να “χαθείτε” μέσα στις σελίδες του booklet και να εμπνευστείτε! Για περισσότερα προγράμματα διεθνούς κινητικότητας βασισμένα σε δράσεις με έντονο διαπολιτισμικό χαρακτήρα και με αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες, με και για ακόμα περισσότερους νέους της Ελλάδας και της Ευρώπης!

Σας ευχαριστούμε,

Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας/Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης


Επισυναπτόμενα Αρχεία: