Συμμετοχή στην Τελετή Έναρξης του EUropa.S 2017

Συμμετοχή στην Τελετή Έναρξης του EUropa.S 2017,
Αθήνα, 07/04/2017

 

Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου EUropa.S. 2017 που διοργανώνει το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων για 8η χρονιά με την υποστήριξη του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, της Σχολής Επιχειρηματικών, Οικονομικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του British Council.

To Europa.S. 2017 αποτελεί προσομοίωση Ευρωπαϊκών Θεσμικών Οργάνων, στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 200 φοιτητές ελληνικών και διεθνών Πανεπιστημίων οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν εμπειρία στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, μεθόδων διαπραγμάτευσης, διαχείριση κρίσεων κτλ.

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού συμμετείχε στην Τελετή Έναρξης του Europa.S.2017, ύστερα από πρόσκληση του Ι.Ε.Κ.Ε.Θ, στο πάνελ με θέμα: “New Skills Agenda for Europe- The New Solidarity Corps Movement όπου παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες του Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας.


Επισυναπτόμενα Αρχεία:


Φωτογραφικό Υλικό:

Europaas_Photo (3)  Europaas_Photo (2)  Europaas_Photo (1)